NI NA VOLJO ZA PRODAJO!! Hiša dvojček, Grosuplje, 280.000 EUR

Na odlični lokaciji v Grosuplju prodamo hišo dvojček v skupni izmeri 160 m2, s 345 m2 pripadajočega zemljišča. Hiša se nahaja ob potočku, v bližini avtocestnega priključka. Lokacija ponuja vse prednosti življenja izven mesta, hkrati pa omogoča hiter dostop do Ljubljane – 8 km.


Hiša obsega pritličje in mansardo. V pritličju se nahaja predprostor, shramba, kopalnica, utility, kabinet ter dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico in izhodom na pokrito teraso in urejen atrij. Naknadno je bil dograjen še vetrolov. Mansarda obsega hodnik, kopalnico z masažno kadjo, shrambo/garderobo, otroško sobo in spalnico s skupnim balkonom ter še eno veliko sobo. Na vrtu se nahaja jacuzzi, visoka gredica za zelenjavo in lopa za shranjevanje. Pred hišo je nadstrešek za avto ter tri dodatna parkirna mesta.


Hiša ima vse priključke: elektrika, voda, kanalizacija, internet. 


Ogrevanje in kuhanje na plin (zalogovnik), za ogrevanje pa zadostuje tudi kamin v dnevni sobi. Stroški so nizki (cca. 100,00 -150,00 EUR mesečno).


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača davek na promet z nepremičninami v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.