ODDANO!! 3,5-sobno stanovanje, Ljubljana Rožna Dolina, 1400,00 EUR/mesec

V Rožni dolini oddamo čudovito opremljeno in funkcionalno razporejeno 3,5-sobno stanovanje s pripadajočimi dvemi parkirnimi mesti (eno parkirno mesto je pokrito).  Bližina centra mesta zagotavlja odlično okoliško infrastrukturo; LPP postajališče, trgovine, pošta, zdravstveni dom, PST sprehajalna pot itd.

 

Stanovanje se nahaja v visokem pritličju in obsega prostoren hodnik, kopalnico s tušem, dve sobi s francoskima balkonoma, zakonsko spalnico z walk-in garderobno omaro ter velik bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico. Kuhinja je opremljena (indukcijska kuhalna plošča, pomivalni stroj, pečica, hladilnik, zmrzovalnik, napa itd.). Pralni/sušilni stroj si najemnik uredi sam. Stanovanje nudi udobno bivanje, ima klimo in alarmno napravo.

 

Stroški so nizki in so odvisni od porabe (elektrika, voda, talno ogrevanje na plin – letni strošek se deli na dva dela (več informacij ob ogledu), internetni priključek itd.).

Primerno za družino, par ali posameznika ter tuja predstavništva. Dovoljene so manjše domače živali (manjši pes, mačka,..), zaželen dolgoročen najem (11 mesecev, z možnostjo podaljšanja), 1 varščina.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, tel: 00386-40-452-362,

e-mail: tgostisa@bazarealestate.com

 

Vljudno vabljeni k ogledu.