Poslovni prostor - prostor za storitve/pisarna, Ljubljana Center, 1800,00 EUR/mesec

Poslovni prostor, Ljubljana Center, zgrajeno leta 1902, prenovljeno l. 2020, pritličje, skupna izmera 88,40 m2. Cena: 1800,00 EUR/mesec.

Na odlični lokacji, v centru Ljubljane, oddamo poslovni prostor z izložbo. V neposredni bližini so LPP postajališče, banka, hoteli, pošta, zavarovalnice, trgovina, sodišče, parkirne hiše ter številne restavracije in kavarne.  

Poslovni prostor velikosti 88,40 m2 se nahaja v pritličju in obsega glavni prostor z izložbo, shrambo, dva dodatna prostora, čajno kuhinjo ter WC. Prostori se oddajajo neopremljeni (z izjemo čajne kuhinje). Primerni so za mirne poslovne dejavnosti (trgovina, butik, agencija, salon itd.). Orientirani so proti severu, delno proti jugu in so klimatizirani. Oddajajo se za daljše obdobje, varščina 3x najemnina.

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,
E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

Lepo vabljeni k ogledu.