Poslovni prostor - prostor za storitve/pisarna, Ljubljana Center, 1800,00 EUR/mesec

Poslovni prostor, Ljubljana Center, zgrajeno leta 1902, prenovljeno l. 2020, pritličje, skupna izmera 88,40 m2. Cena: 1800,00 EUR/mesec.

Na odlični lokacji, v centru Ljubljane, oddamo poslovni prostor z izložbo. V neposredni bližini so LPP postajališče, banka, hoteli, pošta, zavarovalnice, trgovina, sodišče, parkirne hiše ter številne restavracije in kavarne.  

Poslovni prostor velikosti 88,40 m2 se nahaja v pritličju in obsega glavni prostor z izložbo, shrambo, dva dodatna prostora, čajno kuhinjo ter WC. Prostori se oddajajo neopremljeni (z izjemo čajne kuhinje). Primerni so za mirne poslovne dejavnosti (trgovina, butik, agencija, salon itd.). Orientirani so proti severu, delno proti jugu in so klimatizirani. Oddajajo se za daljše obdobje, varščina 3x najemnina.

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,
E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

Lepo vabljeni k ogledu.