Večstanovanjski objekt, Notranjska - Rakek, 158.800 EUR

Večstanovanjska stavba, Rakek, zgrajeno l. 1880, K+P+M, 475 m2 neto površine, s 593 m2 pripadajočega zemljišča, gradbeno dovoljenje pravnomočno, možen takojšen pričetek gradbenih del v investicijskem projektu, odlična investicijska priložnost. Cena: 158.800 EUR.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNEGA PROJEKTA.


V centru Rakeka prodamo večstanovanjsko stavbo, z izdelanim projektom in pridobljenim gradbenim dovoljenjem za izgradnjo šestih stanovanj in poslovnega prostora. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (železniška postaja, trgovina, šola, vrtec, banka, pošta). Pred objektom je na novo urejena tudi cestna razsvetljava, izveden pločnik z robniki ter na novo položen asfalt na cestišču.

Trenutni objekt ima pridobljeno gradbeno dovoljenje in vso projektno dokumentacijo za izdelavo šestih stanovanj in enega poslovnega prostora v skupni izmeri 475 m2. Objektu pripada tudi 593 m2 zemljišča za izdelavo 16 parkirnih mest, ki jih predvideva OPN.


Po izdelanih projektih sta v pritličju predvideni dve stanovanji in en poslovni prostor (37,50 m2), v mansardi z visokimi stropi pa 4 stanovanja, vse v uporabnih površinah med 40 m2 in 60 m2. Objekt nudi odprt pogled proti travnikom in gozdu.


Objekt ima vse priključke (elektrika, voda, fekalna kanalizacija, meteorna kanalizacija, telekomunikacije, kabelska).


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.