PRODANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana-Bežigrad, 149.000 EUR

V Savskem naselju prodamo prijetno, prenovljeno in popolnoma opremljeno 2-sobno stanovanje v pritličju urejenega bloka. V neposredni bližini bloka je trgovina, LPP postajališče, osnovna šola, vrtec, lekarna itd. V okolici je veliko zelenja, BMX park, skate park, Lumpi park.


Stanovanje je orientirano proti vzhodu in zahodu, je izjemno svetlo in funkcionalno opremljeno. Obsega hodnik, kopalnico, kuhinjo, dnevno sobo in spalnico. Vsi prostori so optimalno izkoriščeni, pohištvo je izdelano po meri, kuhinja je Dankuchen Silbermond z vso opremo (pomivalni stroj, kuhalna plošča, napa, velik hladilnik, pečica, mikrovalovna pečica). Vsa oprema po dogovoru ostane v stanovanju. 


Stanovanje je bilo leta 2013 popolnoma prenovljeno (okna, vrata, inštalacije, sanitarna keramika, vgradno pohištvo).


Stroški so odvisni od porabe (upravnik – Emona Plus d.o.o., elektrika, voda, toplovod, optika, rezervni sklad itd.). V bloku je bila nedavno menjana streha, predvideva se tudi obnova fasade.

Na voljo so parkirna mesta na dvorišču bloka in v okolici.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.