ODDANO!! Hiša samostojna, Ljubljana Šentvid, 1700,00 EUR/mesec

Na iskani lokaciji v mirnem naselju družinskih hiš, oddamo prostorno in popolnoma opremljeno samostojno hišo (126,8 neto površine) z urejenim vrtom in okolico. V neposredni bližini je celotna infrastruktura; LPP, šola, vrtec, trgovina, gozd, sprehajalne poti, avtocestni priključek.


Hiša je zasnovana v treh etažah, ki jih odlikuje razgiban tloris; v kleti je garaža, kurilnica in tri manjše sobe namenjene shranjevanju smuči, koles, kovčkov ipd., v pritličju se nahaja prostorna predsoba, spalnica, kopalnica s tušem, moderno opremljena kuhinja v povezavi z jedilnico, ki ima izhod na vrt ter svetla dnevna soba s kaminom in pogledom na galerijo, utility ter ločene sanitarije za goste. Mansarda obsega tri spalnice, kopalnico s kadjo, galerijo z delovnim kotičkom ter izhodom na manjši balkon.

 

Hiša je izredno lepo vzdrževana in pripravljena za takojšnjo vselitev. Ogrevanje - plin, optika, klima. Ob podpisu pogodbe ena varščina in ena najemnina, stroški odvisni od porabe, položnice na vpogled ob ogledu. Primerno za posameznike, pare in družino, zaželeni resni in urejeni najemniki. Hiša se oddaja za daljše časovno obdobje.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Anica Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216, apsesek@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.