ODDANO!! Poslovni prostor - pisarne, Ljubljana Center, 14,00 EUR/m2/mesec

Na odlični lokaciji v centru mesta, oddamo poslovne prostore namenjene mirni dejavnosti v skupni izmeri 63,20 m2. Slednji se nahajajo v urejeni in vzdrževani stavbi. Poslovne prostore odlikuje izjemna lokacija v središču mesta, v neposredni bližini hotelov, zavarovalnice, bank, pošte, sodišč, LPP ipd. Možno je obdržati trenutno zasnovo pisarn ali izvesti popolnoma odprt tip pisarniških prostorov (open space). Vsaka etaža ima sanitarije, možna je umestitev dodatnih čajnih kuhinj. Prostori so v celoti opremljeni in pripravljeni na hiter prevzem.


V objektu je dvigalo. Obratovalni stroški znašajo cca 2,00 EUR/m2/mes. V ceno ni vključeno plačilo NUSZ (4,75 EUR/m2/leto), ter čiščenje prostorov (1,70 EUR/m2/mes). Možnost vzpostavitve recepcije/varovanja v pritličnem delu.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.