ODDANO!! Poslovni prostor - pisarne, Ljubljana Center, 14,00 EUR/m2/mesec

Na odlični lokaciji v centru mesta, oddamo poslovne prostore namenjene mirni dejavnosti v skupni izmeri 63,20 m2. Slednji se nahajajo v urejeni in vzdrževani stavbi. Poslovne prostore odlikuje izjemna lokacija v središču mesta, v neposredni bližini hotelov, zavarovalnice, bank, pošte, sodišč, LPP ipd. Možno je obdržati trenutno zasnovo pisarn ali izvesti popolnoma odprt tip pisarniških prostorov (open space). Vsaka etaža ima sanitarije, možna je umestitev dodatnih čajnih kuhinj. Prostori so v celoti opremljeni in pripravljeni na hiter prevzem.


V objektu je dvigalo. Obratovalni stroški znašajo cca 2,00 EUR/m2/mes. V ceno ni vključeno plačilo NUSZ (4,75 EUR/m2/leto), ter čiščenje prostorov (1,70 EUR/m2/mes). Možnost vzpostavitve recepcije/varovanja v pritličnem delu.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.