PRODANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Vič, 259.000 EUR

V prijetni soseski Viška Sončava prodamo izjemno svetlo in funkcionalno razporejeno 3-sobno stanovanje s pogledom na Ljubljanski grad (brez balkona). V bližini je trgovina, pošta, LPP postajališče, osnovna šola, vrtec, gimnazija, sprehajalne poti itd. Ob bloku je potoček in veliko zelenja ter številne rekreacijske poti (PST).


Stanovanje se nahaja v 3. nadstropju urejenega bloka z dvigalom. Obsega hodnik, kopalnico s tušem, otroško sobo, spalnico in velik bivalni dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico. Spalnici sta orientirani proti severu, bivalni prostor pa proti vzhodu. Vsi prostori so opremljeni (oprema po dogovoru), v kopalnici sta pralni in sušilni stroj, v kuhinji aparati Miele - pomivalni stroj, kuhalna plošča, napa, hladilnik, zamrzovalnik, pečica.


Stroški so nizki in so odvisni od porabe (upravnik – Tabor d.o.o., elektrika, voda, ogrevanje – lastna plinska peč, optika, rezervni sklad itd.).


V bloku se nahaja tudi kolesarnica in prostor za vozičke. Parkirna mesta so na voljo za zapornico.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača davek na promet z nepremičninami v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.