PRODANO!! 3-sobno stanovanje, Črna pri Kamniku, 59.000 EUR

3-sobno stanovanje, Črna pri kamniku, zgrajeno l. 1945, 1. nadstropje od 2. v večstanovanjski stavbi, skupna izmera 75,10 m2, neto izmera stanovanja 60,60 m2, balkon 11,40 m2, klet 3,10 m2. Cena: 75.000 EUR.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV!


Na mirni lokaciji v Črni pri Kamniku prodamo 3-sobno stanovanje v večstanovanjski stavbi. V neposredni bližini so avtobusna postaja, trgovina, pot na Sveti Primož nad Kamnikom ter številne rekreacijske poti, prav tako na lokaciji ustavlja šolski avtobus.


Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju, orientirano je proti vzhodu, severu in zahodu in obsega predsobo, kopalnico, ločen WC, dve spalnici, bivalni prostor v povezavi s kuhinjo, shrambo ter balkon. Pripadata mu tudi drvarnica in klet.


Stanovanje je potrebno celovite prenove. Estrihi, peči notranja vrata in notranja oprema so že odstranjeni. Obstoječe ogrevanje je bilo na drva, topla voda na električni bojler.


Stroški so odvisni od porabe (elektrika, voda, komunala, ogrevanje, optični internet).


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.