PRODANO!! 1,5-sobno stanovanje, Goriška - Bovec, 145.600 EUR

1,5-sobno stanovanje, Goriška Bovec (Kaninska vas), zgrajeno l. 1980, 2./2., skupna površina 46,40 m2 (neto površina 37,60 m2), 2 balkona parkiranje možno ob stavbi – fiksnega parkirnega mesta ni. Cena: 145.600EUR.


Na izjemni lokaciji, v Kaninski vasi, prodamo prijetno, prostorno in popolnoma opremljeno 1,5-sobno stanovanje z dvema balkonoma ter čudovitim pogledom na Kanin ter okoliško hribovje. Nahaja se v bližini mestnega jedra in celotne infrastrukture (banka, pošta, restavracije, tehnične in živilske trgovine, javno parkiršče idr.).


Stanovanje se nahaja v urejeni stavbi s šestimi enotami (dvigala ni).


Stanovanje je orientirano proti Z. Odlikuje ga funkcionalna razporeditev prostorov in čudovita lega, ki nudi zasebnost in čudovit pogled na Kanin. Tlorisna zasnova notranjosti obsega osrednji dnevno-bivalni prostor s kuhinjo in jedilnim kotičkom, svetlo spalnico, kopalnico ter dva balkona (eden se uporablja kot shramba). V ceno je vključena tudi delna stanovanjska oprema.


Kabelski priključek, ogrevanje na peč (drva) in elektriko, vsi števci ločeni. Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, kabelska, rezervni sklad itd.) in so sorazmerno nizki.


Zemljiškoknjižno stanje je urejeno, stanovanje je etažirano. Vseljivo takoj. Izjemna investicijska priložnost!


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Brina Sotlar, Tel: 00386-40-626-215,

E-mail: brina.sotlar@bazarealestate.com.


Vljudno  vabljeni k ogledu.