PRODANO!! Hiša samostojna, Medvode, 219.000 EUR

Na izjemni legi, sredi zelene narave, v mirnem manjšem naselju hiš, prodamo opremljeno samostojno hišo v skupni izmeri 114,37 m2 (neto površina 90,25 m2), s pripadajočim zemljiščem v velikosti 925 m2 (druga polovica parcele zazidljiva).

 

Hiša je bila zgrajena leta 2007, notranji del obsega prostoren vhodni del, odprto, popolnoma opremljeno in odlično zasnovano kuhinjo, ki se razprostira v jedilni del in dnevno sobo s kaminom ter izhodom na balkon (V lega), ki nudi pogled na vrt pred hišo in okoliške gozdove. Prostorna kopalnica s kadjo vodi v manjšo spalnico, iz dnevnega prostora pa stopnice vodijo v zgornje nadstropje ter prostorno spalnico z delovnim kotičkom ter veliko teraso (JZ lega).

Kletni del obsega dodatno sobo/spalnico, prostorno kopalnico s tušem in pralnim strojem, toplotno postajo, savno in izhodom na zelen atrijski del,  z vzdrževanim vrtom.

15 cm predelne stene, hiša je odlično izolirana, ogrevanje (toplotna črpalka, kolektorsko ogrevanje ter možnost ogrevanja s kaminom), dodatni stroški so Snaga, elektrika, komunala, RTV, internetni priključek – trenutni paket Telemach. Povprečni stroški odvisni od potreb in porabe, položnice na vpogled pred ogledom.

Lokacija potencialnim kupcem nudi prijeten odmik in mir, v bližnjih Medvodah pa je vsa potrebna infrastruktura (trgovine, primestni avtobus, pošta, banka, restavracije).

Hiša se prodaja opremljena po dogovoru, odvisno od želja strank in potreb lastnikov.

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Brina Sotlar, tel: 0038631/216-249, e-mail: bsotlar@bazarealestate.com.

 

Pravnomočno gradbeno dovoljenje, vpisano v ZK, brez bremen.