1-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 199.000 EUR

1-sobno stanovanje – poslovni apartma, Ljubljana Center - Gornji trg, zgrajeno l. 1785, prenovljeno l. 2017, pritličje, bivalna površina 35,30 m2, opremljeno, primerno za investicijo. Cena: 199.000 EUR.


Na izjemni lokaciji v centru Ljubljane, tik pod grajskim hribom, prodamo prijeten in svetel poslovni apartma. V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura, restavracije, lokali in trgovine. Parkiranje je omogočeno na ulici z mestno dovolilnico.


Tloris obsega prostoren dnevno-bivalni prostor s kuhinjo, pregrajenim spalnim delom in kopalnico. Stanovanje se nahaja v staromeščanski hiši, zgrajeni l.1785. Internet je omogočen z optičnim priključkom, ogrevanje je na električne radiatorje. Stroški so odvisni od porabe (elektrika, voda, internet) in so nizki – v povprečju 70€/mesečno.


Zemljiškoknjižno stanje je urejeno, stanovanje je v postopku etažiranja, energetska izkaznica je pridobljena. Velika investicijska priložnost za kratkoročno oddajanje.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.