Poslovni prostor - pisarna, Ljubljana Center, 11,00 EUR/m2/mesec

Poslovni prostor, Ljubljana – Center, zgrajeno leta 1902, prenovljeno l. 2012, 2./3.nad., neto izmera 150,40 m2. Cena: 11,00 EUR/m2/mesec + DDV.


Na Miklošičevi ulici v Ljubljani oddamo čudovit staromeščanski poslovni prostor. V bližini so številne restavracije in kavarne, hoteli, banke, pošta, zavarovalnice, trgovina, postaja LPP, sodišča, parkirne hiše itd.


Poslovni prostor obsega sprejemni del, čajno kuhinjo, 2x sanitarije ter šest pisarn (tri večje in tri manjše). Prostori so bili prenovljeni v letu 2012 in po prenovi prvič vseljeni v letu 2017. Oddajajo se delno opremljeni. Prostori so primerni za različne poslovne dejavnosti (odvetniška pisarna, agencija, zavarovalnica, spletna prodaja itd.). Orientirani so proti zahodu in vzhodu in so klimatizirani.


Stroški znašajo cca. 2,30 EUR/m2 mesečno. Varščina v višini ene najemnine. Prostori so na voljo od oktobra 2021 dalje.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.