Poslovni prostor - pisarna, Ljubljana Center, 11,00 EUR/m2/mesec

Poslovni prostor, Ljubljana – Center, zgrajeno leta 1902, prenovljeno l. 2012, 2./3.nad., neto izmera 150,40 m2. Cena: 11,00 EUR/m2/mesec + DDV.


Na Miklošičevi ulici v Ljubljani oddamo čudovit staromeščanski poslovni prostor. V bližini so številne restavracije in kavarne, hoteli, banke, pošta, zavarovalnice, trgovina, postaja LPP, sodišča, parkirne hiše itd.


Poslovni prostor obsega sprejemni del, čajno kuhinjo, 2x sanitarije ter šest pisarn (tri večje in tri manjše). Prostori so bili prenovljeni v letu 2012 in po prenovi prvič vseljeni v letu 2017. Oddajajo se delno opremljeni. Prostori so primerni za različne poslovne dejavnosti (odvetniška pisarna, agencija, zavarovalnica, spletna prodaja itd.). Orientirani so proti zahodu in vzhodu in so klimatizirani.


Stroški znašajo cca. 2,30 EUR/m2 mesečno. Varščina v višini ene najemnine. Prostori so na voljo od oktobra 2021 dalje.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.