PRODANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 384.990 EUR

V iskanem naselju Glavarjeva Rezidenca prodamo funkcionalno zasnovano, izjemno svetlo in popolnoma opremljeno 3-sobno stanovanje. Soseska je znana po kvalitetni gradnji ter visoki kakovosti bivanja, je zaprtega tipa (z vseh štirih strani obdana z ograjo). Otroško igrišče je iz varnostnih razlogov tlakovano z gumijastimi tlakovci. V bližini so šola, vrtec, lekarna, pošta in trgovine. Dostop do obvoznice je enostaven in hiter.


Stanovanje se nahaja v šestem nadstropju in je orientirano proti zahodu ter severu. Stanovanje obsega hodnik, utillity, otroško sobo, spalnico z izhodom na balkon, kopalnico s tuš kabino in kopalno kadjo, ločenim toaletnim prostorom ter dnevno-bivalnim prostorom povezanim s kuhinjo in jedilnico. Iz osrednjega prostora je izhod na večji balkon.


Stanovanju pripada tudi prostorna kletna shramba (12,38 m2), ter lastniško parkirno mesto (16,5 m2). V objektu sta tudi dva dvigala.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, ogrevanje – toplovod, klima, optika, rezervni sklad itd.) in so sorazmerno nizki.


Zemljiškoknjižno stanje urejeno in prosto vseh bremen.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača davek na promet z nepremičninami v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.