ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 1290,00 EUR/mesec

3-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, zgrajeno l. 1932, prenovljeno l. 2021, 1./3.nad., brez dvigala, neto bivalna površina 106,20 m2, balkon 1,80 m2, klet 10,10 m2, parkirišče pred blokom. Cena: 1290,00 EUR/mesec.


Na odlični in iskani lokaciji v Fondovih blokih oddamo prostorno, popolnoma prenovljeno stanovanje, ki se razprostira na 106 m2 bivalne površine. Okoliška infrastruktura ponuja vse prednosti urbanega življenja (vrtec, šola, trgovine, zdravstveni dom, pošta, postajališče LPP itd.). Dostop do mestnega središča in avtocestnega obroča je hiter ter enostaven.


Stanovanje z južno lego ima obilo dnevne svetlobe, odprt funkcionalen tloris poudarja zračnost prostora in nudi veliko mero udobja. Predprostor z garderobno omaro se povezuje s prostornim dnevno bivalnim prostorom, jedilnico in delno ločeno kuhinjo z izhodom na balkon. V glavni spalnici je velika postelja in vgradna omara, ki nudi dovolj prostora za shranjevanje. Stanovanje ima polno opremljeno kuhinjo – hladilnik, zamrzovalnik, pomivalni stroj, kuhalna plošča v kombinaciji plin/elektrika, napa in pečica s pirolizo. Elegantna kopalnica ima prho in bide. Pralni in sušilni stroj se nahajata v utilitiju, kjer je tudi toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode.


V celotnem stanovanju je položen hrastov parket, nameščena je klimatska naprava. Na voljo je večja klet, kamor se lahko shranijo kolesa. Pred blokom je dovolj parkirnih mest za stanovalce.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik Terca, elektrika, ogrevanje – toplovod, plin za kuhanje, internet).


Prijetno stanovanje z odprtim pogledom zagotavlja veliko zasebnosti in miru ter lahko postane topel dom skrbnemu najemniku. Domače živali po dogovoru, zaželen dolgoročni najem, varščina znaša dve najemnini.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Ana Paska Sešek, Tel: 0038641-626-216, E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.