STANOVANJE NI NA VOLJO ZA PRODAJO!! Garsonjera, Savinjska - Celje, 59.900 EUR

Garsonjera, Celje, zgrajeno 1861, prenovljeno 2021, pritličje/3. nad. v stanovanjski stavbi, vzhodna lega, površina 22,60 m2, bivalni prostor 18,80 m2, shramba 3,80 m2. Cena: 59.900 EUR.


V centru mesta Celje prodamo čudovito, popolnoma prenovljeno, funkcionalno zasnovano garsonjero. Nahaja se v neposredni bližini Mestne občine Celje. Centralna lokacija v starem mestnem jedru zagotavlja bližino prometne infrastrukture, lokalov, trgovin, lekarne, knjižnice, šole in vrtca. V neposredni bližini se nahajajo sprehajalne poti Savinjskega nabrežja in Mestni park.


Stanovanje je orientirano na vzhod, tlorisna zasnova obsega dnevni prostor z opremljeno kuhinjo in ločeno kopalnico s tušem in wc-jem. Z visokimi stropovi in razgledom na notranje dvorišče je ohranjen staromeščanski pridih. Pred stanovanjem je na notranjem dvorišču urejena manjša lična terasa iz katere je vhod v shrambo s pralnim strojem.


Stanovanje je bilo letos v celoti prenovljeno. Prenova je obsegala menjavo estrihov, odtokov, inštalacij, električne napeljave, talno gretje in novo fasado z izolacijo. Ogrevanje je na elektriko preko talnega gretja. V stanovanju sta na voljo optika in kabelski priključek. Parkiranje je možno na javnih parkirnih mestih v neposredni bližini stavbe. Stanovanju bo pripadala še dodatna klet velikosti cca 7 m2. Povprečni mesečni stroški znašajo max. 100 EUR.


Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo in je brez bremen.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Katja Sraka, Tel: 00386-41-291-052,

E-mail: ksraka@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.