ODDANO!! Poslovni prostor - prostor za storitve, Ljubljana Nove Jarše, 850,00 EUR/mesec

Poslovni prostor – prostor za storitve, Ljubljana – Nove Jarše, zgrajeno l.1997, velikost 67,10 m2, pritličje/6. Cena: 950,00 EUR/mesec.


V Novih Jaršah oddamo prenovljen poslovni prostor, primeren za različne dejavnosti (storitvena, pisarniška, trgovinska ipd.). V bližini so lokali, trgovina, LPP postajališče, brezplačna parkirišča.

Poslovni prostor se nahaja v pritličju in ima dva lastna vhoda iz obeh strani objekta. Obsega osrednji prostor, dve ločeni sobi / pisarni, shrambo, ter sanitarije. Predelne stene se lahko prilagodijo potrebam bodočih najemnikov. 


Prostori so primerni za različne dejavnosti (trgovina, kozmetični salon, butik, ordinacija). Orientacija je proti zahodu in vzhodu. Parkiranje je omogočeno pred objektom.


Možnost najema manjšega dela (34,5 m2 ali 33,5 m2) z lastnimi sanitarjami ter ločenim vhodom.


Stroški se plačujejo po porabi (upravnik, internet, ogrevanje - toplovod, elektrika, voda). Varščina 1 x najemnina. Ob podpisu pogodbe se plačata ena najemnina in varščina. Zaželen je najem za daljše časovno obdobje (vsaj tri leta).


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.