Poslovni prostor - prostor za storitve, Ljubljana okolica - Grosuplje, 1000,00 EUR/mesec + DDV

Poslovni prostor – trgovina, Grosuplje, zgrajeno leta 2000, prenovljeno l. 2020, P./5.nad., skupna izmera 81,10 m2. Cena: 1000,00 EUR/mesec + DDV.


Na odlični lokaciji v centru Grosuplja oddamo obnovljen poslovni prostor / trgovino. V bližini je vsa potrebna infrastruktura - trgovina, banka, pošta, avtobusno in železniško postajališče, parkirnahiša, številne kavarne itd.


Poslovni prostor se nahaja v pritličju poslovno stanovanjskega objekta in obsega odprt prostor z izložbo, manjšo garderobo in toaleto. Orientiran je proti zahodu in je klimatiziran.


Poslovni prostor je primeren za različne poslovne dejavnosti (trgovina, pisarna, agencija, spletna prodaja itd.).


Stroški se plačujejo po porabi (upravnik – Doma d.o.o., ogrevanje – centralno, elektrika, voda, internet – optika). Varščina 6x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.