ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 1000,00 EUR/mesec

V centru Ljubljane, v bližini Zmajskega mostu, oddamo prostorno in svetlo 3-sobno stanovanje z balkonom. V neposredni bližini se nahajajo Ledina center, osnovna šola, vrtec, gimnazija, številne trgovine in restavracije, banka, lekarna, pošta, itd.


Stanovanje se nahaja v 3. nadstropju bloka brez dvigala in obsega hodnik, spalnico z lastnim WC in balkonom, otroško sobo, kopalnico s kadjo ter velik bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico. Spalnici sta orientirani proti vzhodu, bivalni prostor pa proti zahodu. Stanovanje je staromeščansko, ima visoke stropove, odlikuje ga dosti naravne svetlobe. Stanovanju pripada tudi shramba v kleti. Možnost najema garaže na dvorišču za 100,00 EUR/mesečno.


Stanovanje je vseljivo s 1.9., oddaja se popolnoma opremljeno, v kuhinji so pomivalni stroj, steklokeramična kuhalna plošča, pečica, napa, hladilnik z zamrzovalnikom, v kopalnici je pralni stroj. Na voljo je vsa posoda, pribor, posteljnina, brisače. Možnost čiščenja in menjave posteljnine ter brisač.

Stroški so odvisni od porabe (upravnik SPL, elektrika, voda, plin – ogrevanje in topla voda, internet).


Primerno za družine, pare, posameznike in tuja predstavništva. Oddaja min. 6 mesecev, varščina 1x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.