PRODANO!! Poslovni prostor - prostor za storitve, Ljubljana Črnuče, 79.000 EUR

Poslovni prostor - prostor za storitve, Ljubljana – Črnuče, zgrajen l. 1992, 1./1.nad., dvigalo, neto uporabna površina 31,20 m2, galerija 16,00 m2, parkirišče pred stavbo. Cena: 79.000 EUR.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


Na Brnčičevi ulici prodamo funkcionalen prostor za storitve v gospodarsko trgovskem centru s hitrim in enostavnim dostopom do obvoznice in štajerske avtoceste. Pred stavbo je dovolj parkirnih mest tako za lastnike kot stranke. V neposredni bližini je na voljo potrebna infrastruktura.


Prostor ima veliko strešno okno in je prijetno osvetljen. Odlikuje ga nadstandardno visok strop, kar je omogočilo postavitev galerije s pohodno višino in pridobitev dodatne uporabne površine. Veliko izložbeno okno je orientirano na skupno notranje stopnišče. V prostoru je priključek za vodo in odtoke. 


Dostop je možen skozi glavni vhod stavbe ali stranski vhod kadar je trgovski center zaprt. Sanitarije so v souporabi in se nahajajo v istem nadstropju. Na voljo je dvigalo, urejen je dostop za dostavo.

Stroški so odvisni od porabe (upravnik GTC 1, ogrevanje - plin, elektrika, internet - optika). Nameščena je klimatska naprava in lastna plinska peč.


Zemljiškoknjižno stanje je urejeno, možen je takojšnji prevzem in vselitev. Prostor je primeren za različne poslovne dejavnosti – pisarna, agencija, predstavništvo, IT, trgovina, kozmetični, frizerski salon itd.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Ana Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216, apsesek@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.