Poslovni prostor - kombiniran prostor, Ljubljana Tomačevo, 1.390,000 EUR

Poslovni prostor – samostojna stavba, Ljubljana – Bežigrad - Tomačevo, zgrajeno l. 2002, K+P+M, skupna površina 1041,00 m2. Cena: 1.390,000 EUR.


V Tomačevem prodamo samostojni poslovni objekt površine 1041,00 m2, ki se nahaja na zemljišču skupne velikosti 2326,00 m2. V bližini so trgovina, LPP postajališče, restavracija, lokacija ponuja tudi hiter dostop do obvoznice.


Stavba obsega klet, pritličje in nadstropje / mansardo. Trenutno so prostori oddani v najem in se uporabljajo kot obrat za pripravo in razvoz hrane in delno kot prostor za izvedbo športnih aktivnosti (fitness).


Vsa dokumentacija je urejena (gradbeno in uporabno dovoljenje, vpis v kataster stavb, ZK vpis brez bremen, energetska izkaznica).


Prostori so klimatizirani, del stavbe ima urejeno prezračevanje z rekuperacijo. Ogrevanje na plin in na toplotno črpalko, vsi priključki so urejeni. Pred stavbo je veliko asfaltirano parkirišče ter travnik.

Stroški so odvisni od dejavnosti in porabe (ogrevanje – plin + TČ, elektrika, voda, snaga, internet – optika).


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.