V MIROVANJU!! 3-sobno stanovanje, S Primorska - Bovec, 95.000 EUR

3-sobno stanovanje, S Primorska – Bovec, zgrajeno l.1920, mansarda/3.nad., bruto izmera stanovanja 56,80 m2, neto izmera stanovanja 54,40 m2, dostop po stopnicah, fiksnega parkirnega mesta ni. Cena: 95.000 EUR.


V centru mesta Bovec, v neposredni bližini mestnega jedra, prodamo lepo ohranjeno, delno prenovljeno in delno opremljeno 3-sobno stanovanje. Lokacija stanovanja je v neposredni bližini okoliške infrastrukture; pošta, banka, trgovina, restavracije, hoteli in nudi tako bližino mestnega jedra, kot hiter dostop do čudovitih bovških rekreacijskih površin.


Stanovanje se nahaja v hiši s petimi enotami in obsega prostoren hodnik, manjšo kuhinjo, dnevni prostor s pogledom na glavno ulico, dve spalnici in kopalnico (kopalna kad). V mansardnem nadstropju je tudi skupna sušilnica.


Talna obloga – ploščice + laminat, klima, ogrevanje – električni radiatorji (topla voda – bojler), upravnik – Grad Tolmin, stroški po porabi.Obnova strehe in fasade l.1999.


Vpisano v ZK, brez bremen. Izjemna naložbena priložnost, bodisi za lastno uporabo ali kratkoročno/dolgoročno oddajo.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Brina Sotlar, Tel: 00386-40-626-215,

E-mail: bsotlar@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.