ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 1500,00 EUR/mesec

3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, zgrajeno l. 1956, prenovljeno 2005, 4./7.nad. v bloku, lega J-S, skupna površina 100,50 m2, bivalni prostor 93,50 m2, loža 7,0 m2, dvigalo. Cena: 1500,00 EUR/mesec.


3-sobno stanovanje v centru ljubljane, ob Vladni palači in Cankarjevem domu, s čudovitim razgledom na Park Sveta Evrope. Stanovanje se oddaja dolgoročno, je opremljeno in obsega 100,5 m2 površine.

Stanovanje se nahaja v 4. nadstropju in obsega dve prostorni spalnici in veliko dnevno sobo z ložo odprto na južno stran z razgledom na Park Sveta Evrope. Južna spalnica ima prav tako izhod na ložo. Loža meri cca. 10 m2 in nudi sončne popoldneve in umirjene večere v centru prestolnice.


Na severni strani stanovanja se nahaja kuhinja z jedilnim kotom ter manjša shramba. Kuhinja z razgledom na notranje dvorišče je opremljena s hladilnikom, pečico, pomivalnim strojem in posodo. Med obena spalnicama je kopalnica z masažno kadjo, tušem, wc-jem, pralnim in sušilnim strojem.

Stanovanje je bilo delno prenovljeno v letih 2005 in 2011, prenovljene so bile tudi inštalacije.V dnevni sobi sta trenutno dva kavča, ki se ju po želji najemnika lahko zamenja z želenim pohištvom na strošek lastnika. Zagotovljena bo tudi nova postelja v eni od spalnic. Po dogovoru lahko lastnik zagotovi storitev čiščenja.


Stanovanje se oddaja brez kleti. Dostop do stanovanja vključuje nekaj začetnih stopnic, nato pa je na voljo dvigalo. Sistem ogrevanja je talno gretje preko mestnega toplovoda. Povprečni mesečni stroški znašajo 250-450,00 EUR. Na južni strani stanovanja sta nameščeni dve klima napravi. Optika je na voljo, internet se uredi v dogovoru z lastnikom.


Parkiranje je omogočeno na notranjem dvorišču, celoten blok si deli štiri parkirna mesta. Lastnik omogoča parkiranje v parkirni hiši na Kongresnem trgu, mesečni zakup znaša 70,00 EUR. Možno je pridobiti mestno dovolilnico za parkiranje na javnih parkirnih mestih.


Primerno je za družine, pare, posameznike. Zaželen je dolgoročni najem, varščina ob vselitvi znaša 2500,00 EUR.


Hišni ljubljenčki so dovoljeni!


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Katja Sraka, Tel: 00386-41-291-052,

E-mail: ksraka@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.