V MIROVANJU!! 3-sobno dupleks stanovanje z galerijo, Ljubljana Center, 850.000 EUR

V urejeni meščanski vili v centru mesta prodamo svetlo, čudovito opremljeno staromeščansko 3-sobno stanovanje z galerijo. V neposredni bližini so park Tivoli, Rožnik, ambasade, Cankarjev dom ter vsa potrebna infrastruktura za kakovostno bivanje. Posebnost predstavlja prekrasen vrt, v velikosti cca. 1000 m2, ki obdaja staromeščansko vilo in nudi svojevrstno oazo sredi mestnega centra.


Stanovanje se nahaja v mansardi staromeščanske vile in je orientirano jugozahod, zahod in sever. Razpored prostorov; predprostor, ločene sanitarije, dve spalnici, kopalnica, kuhinja, jedilnica ter dnevni prostor. Stopnice vodijo do dodatno izdelane galerije, ki predstavlja delovni prostor. Stanovanje je bilo v letu 2018 popolnoma prenovljeno in opremljeno z materiali višjega kakovostnega razreda (keramika Duravit Starck, kuhinja Bulthaup, stroji Gaggenau, Miele, armature Vola ter svetila Ingo Maurer).


Stanovanje ima centralno ogrevanje na plinsko kondenzacijsko peč, talno gretje, vsi prostori so klimatizirani s kanalsko klima napravo, priključek na optično omrežje. Stanovanje nima dvigala.

Stanovanju pripada tudi kletna shramba v izmeri 11,20 m2 ter zunanja garaža v skupni izmeri 16,50 m2.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, ogrevanje, optika, rezervni sklad itd.) in so sorazmerno nizki.


Potencialnemu kupcu omogoča takojšnjo vselitev in uporabo.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.