PRODANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 328.000 EUR

V središču Ljubljane, v neposredni bližini parka Tivoli, prodamo čudovito opremljeno, svetlo in funkcionalno zasnovano stanovanje s pripadajočo teraso. Dupleks stanovanje odlikuje razgibana ureditev prostorov ter prijeten ambient. Za stavbo je ograjeno dvorišče, kjer ima kupec možnost dokupa lastniškega parkirnega mesta (20.000 EUR). Dvigala v hiši ni.

 

Stanovanje je funkcionalno razporejeno; obsega dve spalnici in kopalnico v spodnjem delu stanovanja ter prostorno dnevno sobo s kuhinjo in teraso v zgornjem delu stanovanja. Ogrevanje je na mestni toplovod z radiatorji, ohlajanje s klimo, popolnoma prenovljene so vse napeljave, nova okna, pod in celotna oprema. Internet – optični kabel. Mesečni stroški so nizki, v kurilni sezoni okrog 140,00 EUR.

 

Stanovanje je primerno za družine, pare oziroma oddajanje v najem (letni donos iz naslova turističnih najemnin je visok).

 

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene vrednosti nepremičnine.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.