ODDANO!! Hiša samostojna, Ljubljana okolica - Grosuplje, 2000,00 EUR/mesec

Na lepi idilični parceli, s čudovitim razgledom v objemu narave, oddamo sončno, nevseljeno hišo v Jerovi vasi pri Grosuplju, z okoliško infrastrukturo (šola, vrtec, zdravstveni dom, trgovine, banke, avtobusna postajališča, itd.). Enostaven dostop do avtoceste in le 20 minut do Ljubljane.


Zasnova hiše obsega pritličje, nadstropje in mansardo. Predprostor, ki ima ločeni dve stranišči, vodi prostoren dnevni prostor z izhodom na teraso in zelenico. Kuhinja je opremljena s steklokeramičnim kuhalnikom, pečico in pomivalnim strojem. Spalnica in otroška soba imata svojo kopalnico. Zgornje nadstropje obsega  prostoren dnevno-bivalni prostor, dve spalnici s kopalnicama, kabinet, utility in sobo, kjer je možno urediti dodatno kuhinjo. Ogrevanje na toplotno črpalko. Hiša je neopremljena in omogoča najemniku, da jo opremi po lastnih željah. Garaža v izmeri 45 m2, prav tako je možno parkiranje ob hiši.


Stroški so odvisni od porabe (elektrika, voda, ogrevanje, kabelski priključek, optika predvidena v letu 2021- Telekom).


Primerno za različne poslovne dejavnosti ali družino. Zaželen dolgoročen najem (11 mesecev, z možnostjo podaljšanja). Varščina po dogovoru.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Anica Paska Sešek, Tel: 0038641-506-006,

E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.