PRODANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 268.000 EUR

3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, zgrajeno l. 1988, prenovljeno l.2018, 2/4.nad., skupna izmera 77,30 m2, bivalni prostor 74,30 m2, klet 3 m2. Cena 268.000 EUR.


OGLASU JE PRILOŽENA POTENCIALNA UREDITEV NOTRANJIH PROSTOROV (PRVIH 5 IZRISOV).


V urejeni večstanovanjski stavbi»Novi peglezn«, v centru mesta, prodamo svetlo, delno opremljeno 3-sobno stanovanje s pogledom na grajski grič ter Ljubljanico. V neposredni bližini so ljubljanska tržnica, UKC, Ljubljanski grad, sprehajalne poti ob Ljubljanici ter vsa potrebna infrastruktura za kakovostno bivanje.


Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju in ima idealno lego; glavna spalnica in kopalnica sta orientirani na sever, soba in dnevno-bivalni del pa sta orientirani na jug. Razpored prostorov; velik predprostor, kopalnica, dve spalnici, dnevno-bivalni prostor z jedinico in kuhinjo. Funkcionalen tloris omogoča preureditev stanovanja po željah novega lastnika - večina predelnih sten ni nosilnih. 


Stanovanje je bilo v letu 2018 popolnoma prenovljeno in delno opremljeno (kuhinja, kopalnica).

Stanovanje ima centralno ogrevanje na toplovod ter priključek na optično omrežje. Stanovanje nima dvigala. Stanovanju pripada tudi kletna shramba v izmeri 3 m2, uporaba skupne terase v četrtem nadstropju ter kolesarnice.


Parkiranje omogočeno na skupnem dvorišču ali v neposredni bližini z dovolilnico.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, ogrevanje, optika, rezervni sklad itd.) in so sorazmerno nizki.


Potencialnemu kupcu omogoča takojšnjo vselitev in uporabo.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.