ODDANO! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Bizovik, 800,00 EUR/mesec

Oddamo prijetno in svetlo 2-sobno stanovanje v popolnoma prenovljeni hiši v Bizoviku v Ljubljani. Hiša se nahaja znotraj obvoznice, okolica je mirna, v bližini je trgovina, LPP postajališče, priključek na AC, bližina narave in sprehajalnih poti.


Stanovanje se nahaja v pritličju in obsega hodnik, kopalnico s tušem in bidejem, spalnico z zakonsko posteljo ter velik bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico in izhodom na balkon. Vsi prostori so zelo svetli in prijetni za bivanje, v dnevnem prostoru je klima.


Stanovanje je popolnoma opremljeno, v kuhinji je vsa oprema - pomivalni stroj, pečica, napa, indukcijska kuhalna plošča, hladilnik, zamrzovalnik, mikrovalovna pečica, posoda. V kopalnici sta pralni in sušilni stroj.

Stroški so nizki in so odvisni od porabe (elektrika, voda, plin – talno gretje, internetni priključek - optika itd.).


Na voljo sta dve parkirni mesti na dvorišču hiše.


Primerno za manjšo družino, pare, posameznike ter tuja predstavništva. Možen dolgoročni najem, varščina 1.600,00 EUR.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.