ODDANO! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Bizovik, 800,00 EUR/mesec

Oddamo prijetno in svetlo 2-sobno stanovanje v popolnoma prenovljeni hiši v Bizoviku v Ljubljani. Hiša se nahaja znotraj obvoznice, okolica je mirna, v bližini je trgovina, LPP postajališče, priključek na AC, bližina narave in sprehajalnih poti.


Stanovanje se nahaja v pritličju in obsega hodnik, kopalnico s tušem in bidejem, spalnico z zakonsko posteljo ter velik bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico in izhodom na balkon. Vsi prostori so zelo svetli in prijetni za bivanje, v dnevnem prostoru je klima.


Stanovanje je popolnoma opremljeno, v kuhinji je vsa oprema - pomivalni stroj, pečica, napa, indukcijska kuhalna plošča, hladilnik, zamrzovalnik, mikrovalovna pečica, posoda. V kopalnici sta pralni in sušilni stroj.

Stroški so nizki in so odvisni od porabe (elektrika, voda, plin – talno gretje, internetni priključek - optika itd.).


Na voljo sta dve parkirni mesti na dvorišču hiše.


Primerno za manjšo družino, pare, posameznike ter tuja predstavništva. Možen dolgoročni najem, varščina 1.600,00 EUR.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.