ODDANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 1500,00 EUR/mesec

2-sobno stanovanje, Ljubljana Center – Vila Urbana, zgrajeno l. 2008, 5./5.nad. (dvigalo), skupna izmera 111,20 m2, bivalna izmera stanovanja 98,70 m2, terasa 12,50 m2, parkirno mesto v garaži objekta. Cena: 1700,00 EUR/mesec.


V elitni stavbi Vila Urbana, v strogem centru Ljubljane, oddamo luksuzno stanovanje s prostorno teraso ter pogledom na Ljubljanski grad. Odlična mikrolokacija omogoča udobno bivanje v centru mesta, v stavbi se nahajajo trgovina, lekarna, v neposredni bližini so tudi banka, pošta, tržnica, parkirna hiša itd.


Stanovanje se nahaja v 5. nadstropju urejenega bloka, s 24-urnim varovanjem in recepcijo. Obsega predsobo, dnevni WC, utility prostor, prostorno spalnico, kopalnico s tušem in masažno kadjo, salon / dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter veliko teraso.


Spalnica je orientirana proti jugu, salon proti jugu in zahodu. Stanovanje je izjemno svetlo in funkcionalno opremljeno. Pripada mu tudi parkirno mesto v kletni garaži.


Stanovanje je popolnoma opremljeno z opremo višje kakovosti, v kuhinji je pomivalni stroj, otok s kuhalno ploščo in japonskim žarom, pečica, mikrovalovna pečica, napa, hladilnik z zamrzovalnikom, vinska vitrina. V utilityju sta pralni in sušilni stroj.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik Valina, elektrika, voda, ogrevanje - toplovod, optični internet). V stanovanju je klima ter talno gretje.


Primerno za pare, posameznike in tuja predstavništva. Varščina 2x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.