PRODANO!! Garsonjera, Ljubljana Center, 128.000 EUR

Garsonjera, Ljubljana Center, zgrajeno l. 1958, P./4.nad., skupna površina 28,90 m2, klet 2,50 m2. Cena: 128.000 EUR.


Na izjemni mirni in zeleni lokaciji v centru Ljubljane, prodamo prijetno garsonjero s pogledom na park. Okoliška infrastruktura obsega neposredno bližino športnega parka Tabor, trgovin, pošte, bolnišnic in čudovite Trubarjeve ulice. Parkiranje je omogočeno na ulici z mestno dovolilnico.


Prisrčno in funkcionalno oblikovano stanovanje je orientirano proti jugu in meri 26,40 m2 neto bivanjske površine. Tloris obsega svetel dnevno-spalni prostor, kuhinjsko nišo z vgradnimi policami, hodnik in kopalnico. Stanovanje je udobno in prostorno, vendar potrebno obnove. Dnevni prostor nudi krasen razgled na park, ki ponuja dodatni kotiček za počitek in uživanje pod drevesi.


Stanovanje se nahaja v starejšem bloku, zgrajenem l.1958, na objektu je bila l.2015 zamenjana streha, leta 1997 so bila zamenjana okna in l.1992 skupne inštalacije (v bloku). Internet je omogočen z optičnim priključkom, ogrevanje je na mestni toplovod, vsi števci so ločeni. Stroški so odvisni od porabe (elektrika, voda, optika, internet) in so nizki.


Zemljiškoknjižno stanje je urejeno, stanovanje je etažirano, energetska izkaznica je pridobljena. 


Stanovanje je primerno za pare, samske osebe, upokojence in nudi udobje mirne in urejene stanovanjske soseske ter bližine centra mesta. Zaradi bližine UKC Ljubljana je primerno za vse tam zaposlene. V bližini se nahajajo športni park Tabor in otroška igrišča. Parkiranje je mogoče na označenih parkirnih mestih na ulici ali z dokupom/najemom parkirnega mesta v garaži.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.