ODDANO!! 2,5-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 950,00 EUR/mesec

Na odlični lokaciji za Bežigradom (Glavarjeva rezidenca) oddamo sodobno opremljeno in funkcionalno razporejeno 2,5-sobno stanovanje. Stanovanje se nahaja v 4. nadstropju urejenega bloka z dvigalom, s souporabo skupnih prostorov in zaprtega dvorišča z igrali (na voljo samo za stanovalce naselja). Stanovanje je obrnjeno na zahod in ima krasen pogled na Rožnik ter Šmarno goro. V okolici je vsa potrebna infrastruktura; avtobusna postaja, trgovina, vrtec, šola, fakultete, banka.

 

Funkcionalen tloris stanovanja obsega prostoren hodnik z garderobnimi omarami, utility prostor s pralnim in sušilnim strojem, moderno opremljeno kopalnico s tušem, spalnico z zakonsko posteljo in veliko garderobno omaro ter francoskim balkonom, otroško sobo / kabinet z izhodom na balkon ter velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, ki ima prav tako izhod na balkon. Stanovanju pripada tudi prostorna klet (14,70 m2).

 

Stanovanje nudi vso potrebno udobje, kuhinja je polno opremljena z vso belo tehniko (pomivalni stroj, indukcijska plošča, napa, pečica, mikrovalovna pečica, hladilnik z zamrzovalno skrinjo), TV, domofon – videofon, klimatska naprava, pralni stroj, sušilni stroj. Internet si najemnik uredi po želji (na voljo optika T2, Telemach in Telekom). Stroški so odvisni od porabe (ogrevanje-toplovod, elektrika, voda, upravnik, RTV prispevek, internet), položnice na vpogled ob ogledu.


Na voljo parkirno mesto v pokriti garažni hiši.

 

Primerno za manjšo družino, par ali posameznika. Brez domačih živali, zaželen dolgoročni najem, 2 varščini.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.