ODDANO!! 2,5-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 950,00 EUR/mesec

Na odlični lokaciji za Bežigradom (Glavarjeva rezidenca) oddamo sodobno opremljeno in funkcionalno razporejeno 2,5-sobno stanovanje. Stanovanje se nahaja v 4. nadstropju urejenega bloka z dvigalom, s souporabo skupnih prostorov in zaprtega dvorišča z igrali (na voljo samo za stanovalce naselja). Stanovanje je obrnjeno na zahod in ima krasen pogled na Rožnik ter Šmarno goro. V okolici je vsa potrebna infrastruktura; avtobusna postaja, trgovina, vrtec, šola, fakultete, banka.

 

Funkcionalen tloris stanovanja obsega prostoren hodnik z garderobnimi omarami, utility prostor s pralnim in sušilnim strojem, moderno opremljeno kopalnico s tušem, spalnico z zakonsko posteljo in veliko garderobno omaro ter francoskim balkonom, otroško sobo / kabinet z izhodom na balkon ter velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, ki ima prav tako izhod na balkon. Stanovanju pripada tudi prostorna klet (14,70 m2).

 

Stanovanje nudi vso potrebno udobje, kuhinja je polno opremljena z vso belo tehniko (pomivalni stroj, indukcijska plošča, napa, pečica, mikrovalovna pečica, hladilnik z zamrzovalno skrinjo), TV, domofon – videofon, klimatska naprava, pralni stroj, sušilni stroj. Internet si najemnik uredi po želji (na voljo optika T2, Telemach in Telekom). Stroški so odvisni od porabe (ogrevanje-toplovod, elektrika, voda, upravnik, RTV prispevek, internet), položnice na vpogled ob ogledu.


Na voljo parkirno mesto v pokriti garažni hiši.

 

Primerno za manjšo družino, par ali posameznika. Brez domačih živali, zaželen dolgoročni najem, 2 varščini.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, tel: 00386-40-452-362, e-mail: tgostisa@bazarealestate.com

 

Lepo vabljeni k ogledu.