ODDANO!! 4-sobno stanovanje, Ljubljana Zgornja Šiška, 1400,00 EUR/mesec

4-sobno stanovanje, Ljubljana Zgornja Šiška, stavba l. 1956, prenovljeno l. 2021, 1. nadstropje od 1. v hiši, neto bivalna površina 73,00 m2, terasa 9,00 m2, klet 16,00 m2, vrt 200,00 m2, garaža, parkirno mesto. Cena: 1400,00 EUR/mesec.


Na odlični lokaciji v Šiški oddamo popolnoma prenovljeno 4-sobno stanovanje, s pripadajočo teraso in vrtom. V neposredni bližini je vsa infrastruktura (trgovina, vrtec, šola, zdravstveni dom, tržnica, postajališče LPP itd.) in obilica zelenih površin Koseškega bajerja, Mosteca in Rožnika. Stanovanje se oddaja skupaj z garažo, na voljo je dodatno parkirno mesto na dvorišču pred stavbo in souporaba vrta.


Popolnoma prenovljeno stanovanje se nahaja v prvem nadstropju dvostanovanjske vrstne hiše. Orientirano je proti SV in JZ. Odlikuje ga funkcionalna razporeditev prostorov - predprostor, glavna spalnica z balkonom, dve manjši sobi, kopalnica s prho, odprt dnevno-bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in izhodom na prostorno pokrito teraso s pogledom na vrt. Vsa oprema je nova, pohištvo je izdelano po meri. Kuhinja je opremljena s pomivalnim strojem, hladilnikom, zamrzovalnikom, kombinirano kuhalno ploščo indukcija/plin, pečico ter napo. V spalnicah so vgradne omare in postelje z novimi vzmetnicami.V spalnem delu je talna obloga oljen parket, v predprostoru, kuhinji z jedilnico in kopalnici so položene ploščice in talno gretje. Stanovanje ima nova trislojna okna s senčili in dve klimatski napravi. Pokrita terasa nudi veliko zasebnosti in miru, v souporabi je tudi vrt z okrasnimi grmovnicami, kjer je možna postavitev visokih gred.


Dokončna obnova fasade in strehe bo predvidoma izvedena spomladi.


Centralno ogrevanje je na plin (lastna plinska peč) in talno gretje na elektriko. Stroški so odvisni od porabe (voda, komunalni odpadki, elektrika, ogrevanje), vsi števci so ločeni. Optični priključek, najemnik si uredi internet.


Sodobno zasnovano stanovanje zagotavlja zasebnost in mir, lokacija hkrati omogoča hiter dostop do mestnega središča in obvoznice. Domače živali po dogovoru, zaželen dolgoročni najem, varščina znaša dve najemnini.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Ana Paska Sešek, Tel: 0038641-506-006, E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.