PRODANO!! 2-sobno (2,5-sobno) stanovanje, Ljubljana Šiška, 270.000 EUR

Na odlični lokaciji, le streljaj od mestnega vrveža in v neposredni bližini parka Tivoli, prodamo popolnoma obnovljeno stanovanje v staromeščanski hiši z osmimi stanovanji. Na hiši sta bili l. 2018 obnovljeni streha in fasada. Okoliška infrastruktura zajema bližino vrtca, šole, trgovine, postajališča LPP, itd. Zagotovljeno je parkirno mesto na skupnem dvorišču.


Stanovanje je v visokem pritličju, orientirano je na vzhod/zahod in odlično osvetljeno. Popolnoma prenovljeno l.2017; tloris obsega prostoren hodnik, kopalnico s kadjo, odprto kuhinjo z jedilnico, spalnico in dnevno sobo (cca 30 m2). Prostori so zračni in komfortni, z visokimi stropovi (3,30 m) in obnovljenimi dvokrilnimi vrati. Stanovanju pripada tudi klet, lopa na dvorišču in del vrta.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik Gospodar, rezervni sklad, voda, elektrika, ogrevanje, optika). Stanovanje ima lastno plinsko peč in novo kanalsko klimo, ki se lahko uporablja tako za ogrevanje kot hlajenje. V kopalnici električno talno gretje.


Vpis v ZK je urejen, energetska izkaznica je v izdelavi. Vseljivo je po dogovoru. Udobno stanovanje, ki je hkrati odlična izhodiščna točka za športne dejavnosti in sprehode v Tivoliju.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083,

E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.