PRODANO!! Hiša samostojna, Gorenjska - Škofja Loka, 196.000 EUR

Samostojna hiša, Škofja Loka, zgrajena l. 1939, P+1, skupna izmera 211 m2 ter 419 m2 pripadajočega zemljišča, odlična investicijska priložnost. Cena: 196.000 EUR.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


V mirnem naselju individualnih hiš prodamo samostojno hišo v dveh etažah z ograjenim vrtom. Neto bivalne površine je 153 m2. Hiši pripada čudovit vrt z gojenimi drevesi in travo. V bližini se nahajajo vrtec, osnovna šola, pošta, park ter vsa ostala pomembna infrastruktura.


Zasnova hiše obsega dve etaži: pritličje in nadstropje. V pritlični etaži ki skupno meri 102,77 m2, se nahajajo trije večnamenski prostori, ki se trenutno uporabljajo za poslovno dejavnost, sanitarije, shramba ter garaža. Spodnja etaža je primerna tudi za prenovo v bivalne prostore.


V nadstropju ki skupno meri 67,48 m2 se nahajata dve spalnici, kuhinja z jedilnico, shramba in kopalnica. Iz zgornje etaže je tudi izhod na teraso (17 m2).


Hišo je ogrevana z radiatorji, centralno ogrevanje (kurilno olje), možnost montaže toplotne črpalke. Priključki: voda, elektrika, kanalizacijsko omrežje, optika.


Hiša se nahaja na znotraj mirnega naselja s prijaznimi sosedi, parkiranje je omogočeno na lastnem dvorišču ali garaži.


Hiša je funkcionalno zasnovana in predstavlja odlično priložnost za nakup. Priporočljivo za družine in za vse potencialne kupce, ki si želijo ustvariti dom blizu narave in stran od vrveža. Hiša je vzdrževana, vendar potrebna energetske prenove.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.