4-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 655.000 EUR

4-sobno stanovanje, Ljubljana Center – Stara Ljubljana, zgrajeno l. 1500, prenovljeno l. 2019, 2./3. nad., v skupni izmeri 156,10 m2, dvigalo, stanovanje v IV. gradbeni fazi. Cena: 655.000 EUR.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJE POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


V Stari Ljubljani, tik pod Ljubljanskim gradom, prodamo edinstveno stanovanje, ki se nahaja v drugem nadstropju prenovljene baročne staromeščanske stavbe. Čudovita, popolnoma prenovljena stavba se nahaja v neposredni bližini mestnega središča ter okoliške infrastrukture, ki lastniku omogoča udobno bivanje v strogem centru Ljubljane (Ljubljanski grad, tržnica, Prešernov trg, promenada, sprehajalne poti, bližina trgovin, restavracij, pošte, bank, ipd.).


Stavba je bila v celoti prenovljena leta 2019, ima novo fasado, streho, utrjene so bile tudi protipotresne vezi, vgrajeno je dvigalo. Stanovanje je orientirano proti zahodu, severu in jugu in nudi pogled na mirno ograjeno notranje dvorišče, proti grajskemu griču ter Mestnemu trgu. Obsega predprostor, sobo za goste, kopalnico, utility, dnevno-bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico, otroško sobo, glavno spalnico s kopalnico in garderobno sobo. 

Stanovanje je v celoti prenovljeno do IV. gradbene faze in omogoča končnemu kupcu ureditev po lastnih željah. Prenovljene so bile vse strojne in elektro inštalacije, nova okna ter vhodna vrata.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, ogrevanje - toplovod, optika, rezervni sklad itd.) in so sorazmerno nizki.


Stanovanja omogočajo prestižno in kvalitetno bivanje v središču mesta.


Parkiranje je možno v parkirni hiši na Kongresnem trgu ali na javnih parkiriščih z dovolilnico.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.