ODDANO!! 1-sobno stanovanje, Ljubljana Koseze, 550,00 EUR/mesec

V Kosezah (terasasti bloki) oddamo prečudovito, prenovljeno in popolnoma opremljeno 1-sobno stanovanje s prostornim balkonom.

 

Stanovanje je funkcionalno zasnovano; tloris obsega hodnik z omarami, prostorno in svetlo dnevno sobo (raztegljiv kavč, TV) s spalno nišo (postelja s predali), izhodom na prostoren balkon in prekrasno popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnim kotičkom (+ izhod na balkon) ter kopalnico s kadjo (pralni stroj).

Stanovanje odlikuje umirjen dizajn, izjemni detajli, veliko naravne svetlobe ter funkcionalen balkonski prostor, ki lahko služi kot prostor za popoldanski počitek, vrtna oaza oziroma, v poletnih mesecih, kot dodatna soba/zunanja jedilnica. Internet (T2), domofon, možnost najema kleti.

 

Stanovanje se oddaja popolnoma opremljeno, 1-2 varščini (odvisno od dolžine najema), stroški odvisni od porabe (trenutno cca. 150 EUR/mesec), položnice na vpogled ob ogledu.

Primerno za posameznike in pare, zaželeni resni in urejeni najemniki.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Naročitelj prevzame v plačilo strošek agencijske provizije v višini ene najemnine.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Brina Sotlar, 031/216-249, bsotlar@bazarealestate.com.

 

Vljudno vabljeni k ogledu.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon