ODDANO!! 2,5-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 950,00 EUR/mesec

Na odlični lokaciji za Bežigradom (Glavarjeva rezidenca) oddamo sodobno opremljeno in funkcionalno razporejeno 2,5-sobno stanovanje. Stanovanje se nahaja v 4. nadstropju urejenega bloka z dvigalom, s souporabo skupnih prostorov in zaprtega dvorišča z igrali (na voljo samo za stanovalce naselja). Stanovanje je obrnjeno na zahod in ima krasen pogled na Rožnik ter Šmarno goro. V okolici je vsa potrebna infrastruktura; avtobusna postaja, trgovina, vrtec, šola, fakultete, banka.

 

Funkcionalen tloris stanovanja obsega prostoren hodnik z garderobnimi omarami, utility prostor s pralnim in sušilnim strojem, moderno opremljeno kopalnico s tušem, spalnico z zakonsko posteljo in veliko garderobno omaro ter francoskim balkonom, otroško sobo / kabinet z izhodom na balkon ter velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, ki ima prav tako izhod na balkon. Stanovanju pripada tudi prostorna klet (14,70 m2).

 

Stanovanje nudi vso potrebno udobje, kuhinja je polno opremljena z vso belo tehniko (pomivalni stroj, indukcijska plošča, napa, pečica, mikrovalovna pečica, hladilnik z zamrzovalno skrinjo), TV, domofon – videofon, klimatska naprava, pralni stroj, sušilni stroj. Internet si najemnik uredi po želji (na voljo optika T2, Telemach in Telekom). Stroški so odvisni od porabe (ogrevanje-toplovod, elektrika, voda, upravnik, RTV prispevek, internet), položnice na vpogled ob ogledu.

 

Primerno za manjšo družino, par ali posameznika. Brez domačih živali, zaželen dolgoročni najem, 2 varščini.

 

POGOJ ODDAJE: Naročitelj prevzame v strošek plačilo agencijske provizije, po veljavnem ceniku nepremičninske agencije BAZA in v skladu z veljavnim zakonom o nepremičninskem posredovanju.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, tel: 00386-40-452-362, e-mail: tgostisa@bazarealestate.com

 

Lepo vabljeni k ogledu.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon