ODDANO!! Hiša dvojček, Cerklje na Gorenjskem, 1500,00 EUR/mesec

V mirnem naselju družinskih hiš oddamo prostorno in popolnoma opremljeno dvojček hišo (108,3 neto površine) s prostornim atrijem. V bližini je celotna infrastruktura; šola, vrtec, trgovina, avtocestni priključek je oddaljen le 4km.

Hišo odlikuje odlično zasnovan tloris, ki obsega sledečo razporeditev; v pritličju se nahaja kopalnica s tušem, opremljena kuhinja v povezavi z dnevno sobo in jedilnico z izhodom na zimski vrt, shramba, atrij ter garaža. V nadstropju sta dve sobi s skupno kopalnico, spalnica s kopalnico in izhodom na balkon. V mansardi je delovni kotiček ter dodatne vgradne omare.

 

Hiša je izredno lepo vzdrževana in pripravljena za takojšnjo vselitev. Ogrevanje - kurilno olje, nizki mesečni stroški, priključek za internet.

Ob podpisu pogodbe 1 varščini in ena najemnina, stroški odvisni od porabe, položnice na vpogled ob ogledu.

 

Primerno za posameznike in pare, zaželeni resni in urejeni najemniki.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe.

 

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, naročitelj prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 040/452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

Vljudno vabljeni k ogledu.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon