Poslovni prostor, Ljubljana Bežigrad, 167.000 EUR

Na odlični frekventni lokaciji za Bežigradom, prodamo neopremljen poslovni prostor v skupni izmeri 113,7 m2 (v dveh etažah), z možnostjo uporabe plačljivih parkirnih mest na ulici/z letno dovolilnico. V neposredni bližini je celotna infrastruktura; LPP postaja, urejena parkirna mesta, banka, trgovina, pošta, zdravstveni dom itd. Poslovni prostor se nahaja v urejeni in vzdrževani stavbi.

Pritlična etaža poslovnega prostora obsega skupen prostor, ki lahko služi kot lokal (prodajalna), ločen prostor za pripravo hrane ter sanitarije s tušem.

V kletnih prostorih je velik skupen pripravljalni prostor - možnost preureditve v skladišče. Iz kletnega prostora je dostop do parkirnega mesta v garaži, ki ni vključen v ceno.

 

Poslovni prostor je opremljen z trofaznim električnim tokom, optični internetni kabel, klima. Stroški po porabi, ogrevanje – toplarna, EI: Razred D, ZK urejeno (brez bremen).

Primerno za pisarniško, gostinsko dejavnost.

 

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, višini 2% pogodbeno dogvorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 040/452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon