NI NA VOLJO ZA PRODAJO!!VHiša samostojna, Lavrica, 349.000 EUR

Na Lavrici, v mirnem in urejenem naselju, prodamo novejšo hišo, ki ima sodobno zasnovan tloris in svetle prostore, v skupni izmeri 157,7 m2 bruto površine (102,8 m 2 neto površine) ter 279 m2 pripadajočega zemljišča. Celotna infrastruktura se nahaja v okolici 500 m; LPP, trgovina, šola, vrtec, avtocestni priključek je oddaljen cca. 3 min. vožnje.


Zasnova hiše obsega tri etaže: klet, pritličje in nadstropje. Klet obsega dve večji sobi in kurilnico, po tleh je položena keramika. V pritličju hiše je manjša predsoba, ločen WC, vizualno dovršen in funkcionalno razporejen dnevni prostor z izhodom na urejen in ograjen vrt, kuhinjo z otokom priznane znamke Nobila ter jedilnico (po tleh je položena keramika). V 1. nadstropju je spalnica z garderobno omaro, dve dodatni sobi in prostorna kopalnica, s kadjo in tušem. Po sobah in hodniku je položen parket.

Hiša je zgrajena in opremljena po meri, s kakovostnim pohištvom. 18 cm izolacija, ogrevanje na toplotno črpalko – zrak/voda, po celotni hiši je napeljano talno gretje. Na vseh oknih so nameščene žaluzije krpanke, ki so daljinsko vodene. Okolica hiše je lepo urejena, z zelenico, tlakovci in asfaltnim dovozom. Na vrtu je na novo zgrajen nadstrešek, pod njim pa so tlakovci in prostor za vrtno garnituro.


Ob hiši pod nadstreškom je parkirišče za dva avtomobila, pred hišo je možnost parkiranja za tri avtomobile.


Hiša je funkcionalno zasnovana in je odlična priložnost za nakup.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.