ODDANO!! 1-sobno stanovanje, Ljubljana Koseze, 550,00 EUR/mesec

V Kosezah (terasasti bloki) oddamo prečudovito, prenovljeno in popolnoma opremljeno 1-sobno stanovanje s prostornim balkonom.

 

Stanovanje je funkcionalno zasnovano; tloris obsega hodnik z omarami, prostorno in svetlo dnevno sobo (raztegljiv kavč, TV) s spalno nišo (postelja s predali), izhodom na prostoren balkon in prekrasno popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnim kotičkom (+ izhod na balkon) ter kopalnico s kadjo (pralni stroj).

Stanovanje odlikuje umirjen dizajn, izjemni detajli, veliko naravne svetlobe ter funkcionalen balkonski prostor, ki lahko služi kot prostor za popoldanski počitek, vrtna oaza oziroma, v poletnih mesecih, kot dodatna soba/zunanja jedilnica. Internet (T2), domofon, možnost najema kleti.

 

Stanovanje se oddaja popolnoma opremljeno, 1-2 varščini (odvisno od dolžine najema), stroški odvisni od porabe (trenutno cca. 150 EUR/mesec), položnice na vpogled ob ogledu.

Primerno za posameznike in pare, zaželeni resni in urejeni najemniki.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Vljudno vabljeni k ogledu.