PRODANO!! 2,5-sobno stanovanje, Ljubljana Dravlje, 227.000 EUR

2,5-sobno stanovanje, Ljubljana Šiška - Dravlje, zgrajeno l.1986, prenovljeno leta 2015, 8./12. nad., bruto površina 68,10 m2 (neto površina stanovanja je 58,20 m2), velik balkon, čudovit razgled. Cena: 227.000 EUR.


V Dravljah prodamo prostorno, svetlo in popolnoma opremljeno 2,5-sobno stanovanje. V bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura - postajališče LPP, trgovine, lokali ter hiter dostop do obvoznice. V bližini je tudi veliko rekreacijskih površin (Toško Čelo, Rožnik, PST), ki nudijo številne možnosti za rekreacijo.


Stanovanje odlikuje funkcionalen tloris; obsega predprostor, kopalnico, jedilnico s kuhinjo, ki se nadaljuje v dnevno sobo, spalnico ter kabinet. Iz dnevne sobe je izhod na prostoren balkon, ki nudi pogled proti Rožniku. Stanovanje je zelo svetlo in orientirano na vzhodno ter južno stran. Stanovanje je bilo v letu 2015 popolnoma prenovljeno in opremljeno. Stanovanjska oprema je vključena v ceno.


Stanovanju pripada tudi klet v velikosti 3,40 m2. Parkiranje omogočeno pod objektom (parkirišče z ograjo) ali v okolici objekta.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik - Practic, elektrika, voda, ogrevanje - toplovod, internetni priključek – optika ). V poletnih mesecih znašajo stroški cca. 150 EUR, pozimi 200 EUR.

Primerno za družine, pare oziroma kot dolgoročna investicija.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.