Hiša vrstna, Ljubljana Zalog, 219.000 EUR

Na dostopni lokaciji, z vso potrebno infrastrukturo v bližini, prodamo obnovljeno vrstno hišo zasnovano v dveh etažah, v skupni izmeri cca. 133 m2 in s pripadajočim zemljiščem 100 m2. Najbližji trgovini Mercator in Špar sta oddaljeni cca. 300 m, avtobusna in železniška postaja sta oddaljeni 5-6 min hoje, šola in vrtec 5 min hoje.
Stanovanjska hiša je bila popolnoma obnovljena; menjava vodovodnih in odtočnih cevi, novo napeljane elektro inštalacije, menjava in izolacija strehe, izolacija in nova fasada, nova kvalitetna PVC okna, hidroizolacija, estrihi.

Tloris je prilagojen sodobnemu načinu bivanja in obsega pritličje s predsobo, hodnikom, ki vodi do ločene kuhinje z jedilnico, dnevno sobo in ločenim wc-jem. Iz dnevnega prostora vodijo stopnice v nadstropje, ki obsega dve otroški sobi, spalnico, utility in kopalnico.
Stanovanjska enota je trenutno v IV. podaljšani gradbeni fazi, kar omogoča, da si ustvarite dom po lastnih željah. Možnost izdelave hiše »na ključ«, cena je 150 EUR/ m2 in vsebuje namestitev celotne kopalniške opreme, polaganje ploščic, polaganje parketa, namestitev notranjih vrat, napeljava elektroinštalacij stikal, vtikačev ter svetil.

Hiša ima urejeno okolico, ograjo iz lovorikovcev, dve parkirni mesti in shrambo.

Hiša je trenutno v postopku za vpis v GURS in pridobivanju uporabnega dovoljenja.

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 040/452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

Vljudno vabljeni k ogledu.