PRODANO!! Hiša dvostanovanjska, Kranj Primskovo, 235.000 EUR

V mirnem naselju individualnih hiš, na obrobju Kranja, prodamo enoto dvostanovanjske hiše v skupni izmeri 173,10 m2 + 130 m2 pripadajočega zemljišča. Lokacija omogoča hiter dostop do trgovskega centra Primskovo, kjer se nahajajo trgovine, banka, avtobusno postajališče, itd.  

 

Enota obsega klet, pritličje in mansardo. V kleti se nahaja toplotna postaja s sanitarijami, shramba, klubska soba in kabinet. V pritličju se nahaja predsoba, bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico z izhodom na teraso, kabinet ter sanitarije. V mansardi prostori obsegajo hodnik, dve sobi, kopalnico ter spalnico z balkonom.

 

Hiša ima vse priključke: elektrika, voda, kanalizacija, talno ogrevanje je urejeno s toplotno črpalko. Večja okna in balkonska vrata imajo električne rolete. Po dogovoru se lahko vgradijo tudi talne obloge. Uporabno dovoljenje bo pridobljeno v kratkem.

 

POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.