1-sobno stanovanje, Primorska - Piran, 155.000 EUR

1-sobno stanovanje, Primorska - Piran, stavba zgrajena l. 1900, 2./3.nad., stavba in stanovanje prenovljeno l. 1997, bivalni prostor velikosti 25,40 m2. Cena: 155.000 EUR.

OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


Na odlični lokaciji v bližini Tartinijevega trga prodamo simpatično in svetlo stanovanje, ki je le nekaj minut hoda oddaljeno od plaže ob hotelu Piran in Piranske Punte. Trgovine, lokali, restavracije so na dosegu roke. Do garažne hiše Fornače vozi brezplačen avtobus.

Stanovanje z jugovzhodno lego je obsijano z jutranjim soncem. Funkcionalen tloris obsega predprostor, kopalnico s prho, ločeno spalnico ter kuhinjo v povezavi z dnevnim prostorom. Vsi prostori imajo okna, ki so orientirana na mirno ulico brez prometa in notranji atrij. Strop je visok 285 cm, kar dodaja prostoru dodatno zračnost in prostornost. V stanovanju so bile obnovljene električne, vodovodne in kanalizacijske napeljave. Prodaja se popolnoma opremljeno. V bivalnih prostorih je talna obloga parket, v kopalnici in kuhinji talne ploščice. Možen je najem parkirnega mesta na parkirišču ali v garažni hiši Fornače.

Stavba je bila leta 1997 povsem obnovljena - nova fasada, streha, stene in betonske plošče.

V zgradbi so le tri stanovanja in je lepo vzdrževana.

Ogrevanje je preko električnih radiatorjev, sanitarna voda se ogreva s pomočjo električnega grelnika, nameščena je klimatska naprava, na voljo je internetni priključek. Stroški so nizki.

Stanovanje s tipičnim piranskim šarmom, lahko postane prijetno počitniško zatočišče ali investicija za namen oddaje. Vseljivo je tako po plačilu celotne kupnine, prosto bremen.

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Ana P. Sešek, tel: 00386-40-626-216; E-mail: apsesek@bazarealestate.com.

Lepo vabljeni k ogledu.