PRODANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 690.000 EUR

3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, zgrajeno 2005, 4./5. nad. v bloku, S-J lega, skupna površina 108 m2, bivalna površina 93 m2, balkon 8 m2, klet 7 m2, 2 kopalnici, dvigalo, 2 parkirni mesti v garaži. Cena: 690.000 EUR.


V centru Ljubljane prodamo unikatno, funkcionalno razporejeno in čudovito opremljeno 3-sobno stanovanje. Odlikuje ga moderna gradnja, arhitekturna dovršenost in oprema najvišje kakovosti. Preko panoramskih oken in balkona na južni strani se odpira čudovit razgled na center mesta in Ljubljanski grad. Stanovanje zagotavlja udobno in mirno bivanje, v neposredni bližini mestnega jedra z vso infrastrukturo.


Stanovanje je orientirano v smeri sever-jug, z dnevnim prostorom na južni strani. Tlorisna zasnova obsega dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, dve spalnici, kopalnico s kadjo in wc-jem, dodatno kopalnico s tušem in wc-jem ter predprostor. Iz dnevne sobe je izhod na pokrit balkon v velikosti 8 m2, z razgledom na Ljubljanski grad in obilico popoldanskega sonca. Stanovanju pripada klet velikosti 7 m2 ter dve zaporedni parkirni mesti v garaži. V stavbi se nahaja skupna kolesarnica.


Stanovanje odlikuje oprema najvišje kakovosti. Vgrajene so omare po meri, beljen hrastov parket, opremljena moderna kuhinja, aparati Miele, sedežna garnitura Minotti, dizajnerske luči, kopalniška oprema Villeroy&Boch, masažna kad in prha v kopalnicah ter hišni kino v dnevnem prostoru. Na hodniku je vgrajeno talno gretje na elektriko, ob izhodu na balkon se nahaja talni radiator, vgrajena so panoramska PVC okna, žaluzije na električni pogon in odlična zvočna izolacija. Stanovanje je klimatizirano in v kopalnicah ventilirano. Optika in internet sta urejena. Okvirni mesečni stroški znašajo 250 EUR. Ogrevanje je centralno preko mestnega toplovoda.


Stanovanje se prodaja opremljeno. Na voljo je v roku 1-2 mesecev.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083,

E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.