ODDANO!! 4-sobno stanovanje, Ljubljana Rudnik, 1150,00 EUR/mesec

4-sobno stanovanje, Ljubljana – Rudnik, zgrajeno 1973, prenovljeno 2021, 1./1. nad. v hiši, ločen vhod, J-Z, površina 86,40 m2, terasa 47,50 m2, vrt, parkirišče, garaža. Cena: 1150,00 EUR/mesec.


V 1. nadstropju popolnoma renovirane dvostanovanjske hiše na Rudniku oddamo čudovito 4-sobno stanovanje. Okoliška infrastruktura omogoča hiter dostop do centra mesta, obvoznice in mirne sprehode v naravi. LPP postajališče se nahaja v naposredni bližini.


Stanovanje ima funkcionalni tloris, z dvema spalnicama in dnevno sobo na južni strani ter kuhinjo orientirano na zahod. Kuhinja je opremljena s pečico, pomivanim strojem, napo, mikrovalovno pečico in hladilnikom. Iz kuhinje je izhod na teraso velikosti 47,5 m2, ki omogoča prelep razgled s popoldanskim soncem. Na severni strani se nahajajo kabinet, kopalnica s tušem in pralnim strojem ter ločene sanitarije. Na voljo je zemljišče na zahodni strani hiše, ki je primerno za vrtnarjenje ali otroško igrišče. Po dogovoru lahko lastnik zagotovi dodatno opremo. Stanovanja so ločena z notranjim stopniščem.


Prenova stanovanja je obsegala menjavo inštalacij, talnih oblog, kopalniške opreme, pleskanje, novo pohištvo in novo fasado z dodatno izolacijo. Optika in internet sta urejena. Ogrevanje je centralno na kurilno olje z ločenimi števci za ogrevanje, elektriko in vodo. Povprečni mesečni stroški znašajo cca. 300 EUR oziroma po porabi. Za hišo je na voljo skupna shramba. Stanovanju pripadajo 3 parkirna mesta na dvorišču. Možen je najem parkirnega mesta v garaži z doplačilom 40 EUR na mesec.


Manjši hišni ljubljenčki so dovoljeni. Stanovanje je opremljeno in na voljo takoj, zaželjen je dolgoročni najem. Varščina ob vselitvi znaša eno najemnino.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Katja Sraka, Tel: 00386-41-291-052,

E-mail: ksraka@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.