ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Rudnik, 850,00 EUR/mesec

Na odlični lokaciji na Rudniku oddamo prenovljeno, svetlo in funkcionalno zasnovano 3-sobno staromeščansko stanovanje. V  neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura. Lokacija ponuja bližino centra Ljubljane ter nakupovalnega središča Supernova Rudnik.


Razporeditev obsega predprostor, prenovljeno kopalnico, novo kuhinjo z jedilnico, veliko dnevno sobo z izhodom na balkon ter dve sobi z lastnim balkonom. Stanovanju pripada kletna shramba in parkirno mesto za zapornico. Stanovanje je trenutno delno opremljeno. Po dogovoru z lastnikom se bo stanovanje dodatno opremilo skladno z željami najemnika.


Stanovanje je ogrevano na mestni plin. Mesečni obratovalni stroški (obratovanje, ogrevanje, voda, odvoz smeti, elektrika...) so fiksni in znašajo 150 EUR.


Primerno za posameznike, pare ter družine ki si želijo udobnega bivanja, zaželeni resni in urejeni najemniki. Stanovanje bo vseljivo s 01.09.2021.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.