3 x zazidljivo zemljišče, Goriška - Kanal ob Soči, 174.000 EUR

Tri zazidljiva zemljišča z idejnimi projekti in vključenim projektiranjem za pridobitev gradbenega dovoljenja, Ročinj – Kanal ob Soči, skupna velikost zemljišča 1703 m2. Cena: 174.000 EUR.


Na mirni lokaciji v naselju Ročinj, med Tolminom (14 km) in Novo Gorico (25 km), prodamo tri zazidljiva zemljišča v skupni velikosti 1703 m2. Nahajajo se v neposredni bližini reke Soče na sončni legi na pobočju. Ob zemljiščih se nahaja dovozna cesta, ki bo v kratkem asfaltirana.


Idejna zasnova hiš upošteva naklon terena in zasnovo povezuje s skupnim kamnitim opornim

zidom. Ta nudi zasebnost in skupaj s tradicionalnimi opečnimi strešniki sovpada z značilno primorsko podobo. Gre za tri različne tipologije, vsaka od njih nudi svojevrsten ambient. Posamezna hiša lahko deluje kot enostanovanjski objekt, vikend ali kot investicija, saj ima območje velik turistični potencial.


V ceno zemljišča z idejnim projektom je všteto tudi sodelovanje z arhitekturnim birojem, ki ga je izdelalo. Izdelava dokumentacije za pridobitev gradbenega dovoljenja in minimalne spremembe so vštete v ceno.


Možen nakup posamezne parcele ali celotnega zemljišča. Priložnost za investicijo.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.