PRODANO!! Garsonjera, Ljubljana Bežigrad, 138.000 EUR

Garsonjera, Lj.-Bežigrad, stavba zgr. l.1986, obnovljeno 2015, 5./5.nad., skupne površine 28,60 m2, klet. Cena: 138.000 EUR.


Na priljubljeni lokaciji za Bežigradom, v lepem in zelenem naselju blokov, prodamo čudovito svetlo garsonjero. Stanovanje se nahaja v 5.nadstropju urejenega stanovanjskega bloka, ki je opremljen z dvigalom in kletnimi prostori ter kolesarnico za skupno uporabo.


Stanovanje je funkcionalno razporejeno, svetel in udoben dnevno-spalni prostor ima smiselno razdeljen delovni kotiček in ločeno kuhinjsko nišo na drugi strani. Do vhoda ločujeta dnevni prostor še hodnik in kopalnica. Stanovanje je opremljeno z okusom in udobnim pohištvom. Neto stanovanjske površine je 23,20 m2. Ogrevanje je na centralno kurjavo z radiatorji, vodovod in elektrika so z ločenim števcem, večino stroškov (razen elektrike) odčitava upravnik stavbe. Mesečni stroški ne presežejo 120,00 EUR. Stanovanje je opremljeno z domofonom za odpiranje vhodnih vrat v stavbo. Stanovanju pripada tudi klet.


Stanovanje je primerno za pare, samske osebe, upokojence in nudi udobje mirne in urejene stanovanjske soseske ter bližine centra mesta. Zaradi bližine fakultet, je primerno tudi za študente, prav tako kratka oddaljenost od UKC omogoča potencialno udobno bivanje za zaposlene. V bližini se nahajajo otroška in teniška igrišča, parki in sprehajalne poti. Soseska je mirna in lepo urejena ter primerna tudi za dostop z invalidskim vozičkom.


Stanovanje je opremljeno in vseljivo takoj. Parkiranje je mogoče na označenih parkirnih mestih na ulici ali z dokupom/najemom parkirnega mesta v garaži.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.